Merken en vestigingen:
Fiat | APELDOORN

Autobedrijf de Snipperling opent tweede vestiging in Apeldoorn

woensdag 1 april 2015

Vanaf 1 april 2015 opent Autobedrijf de Snipperling een tweede vestiging op de autoboulevard aan de Laan van de Dierenriem 38a in Apeldoorn.  Autobedrijf de Snipperling B.V. gaat zich vestigen in een deel van het pand van Citroën Coolen. 

Beide eigenaren kijken uit naar de samenwerking.  “Het is voor ons allebei een goed vooruitzicht. Ik zie dit als een mogelijkheid om multifunctioneel gebruik te maken van ons bedrijfspand en daarnaast hopen we hiermee de auto-industrie te versterken”, vertelt Jan Coolen. Citroën Coolen zal zich gaan beperken tot de linkerhelft van het bedrijfspand. De rechterhelft komt vrij voor Erik Heering, waar hij met Autobedrijf de Snipperling Apeldoorn B.V. direct aan de slag kan. 

Eigenaar Erik Heering van Autobedrijf de Snipperling kijkt uit naar de uitbreiding. “Wij gaan naar Apeldoorn omdat het rayon aansluit bij ons huidige rayon. Het is een mooie uitbreiding van het gebied. Daarnaast is het bedrijfspand op de autoboulevard een uitstekende locatie voor ons bedrijf. Het is een pand met een goede uitstraling”. 

Zowel Citroën Coolen als Autobedrijf de Snipperling voeren in Apeldoorn zelfstandig hun werkzaamheden uit met eigen medewerkers. De twee autobedrijven worden gescheiden door een wand in het midden van het pand. De verbouwing is inmiddels gestart en bijna afgerond. 

Autobedrijf de Snipperling Apeldoorn BV zal in Apeldoorn dezelfde service gaan verlenen, zoals zij dat al vanaf 1990 in Deventer doen. Autobedrijf de Snipperling Apeldoorn BV gaat daar, net als in Deventer,  Fiat, Fiat Bedrijfswagens, Jeep en Alfa Romeo servicen in de werkplaats.

Voor de klanten in Deventer verandert er helemaal niets. In Deventer gaan wij met dezelfde service en medewerkers verder, zoals onze klanten gewend zijn. 

Want één specialiteit staat echter altijd centraal bij Autobedrijf de Snipperling: Het beantwoorden aan de wensen van de klanten. Aan úw wensen dus!

De Openhuisdagen in Apeldoorn zullen van 1 april t/m 11 april plaatsvinden. 
Op 6 april, Tweede Paasdag, vindt net als in onze vestiging in Deventer ook in Apeldoorn onze traditionele Paasshow plaats. Op deze dag zijn wij geopend van 11.00 tot 16.00 uur.